Good fences make good neighbours

Al meer dan 30 jaar is Kopal Belgisch marktleider in het ontwikkelen en produceren van hekwerk en toegangspoorten. Doorgedreven specialisatie, technologische voorsprong en een performant productieproces zorgen ervoor dat Kopal hoogwaardige en duurzame producten kan aanbieden. Vanuit onze hoofdzetel te Kortemark leveren wij aan onze verdelers in België en in onze buurlanden. Service is hierbij ons credo, kwaliteit onze hoofdzorg.

Van tuinomheining tot grote schuifpoort

Het assortiment van Kopal is in de voorbije jaren uitgegroeid tot een volledig gamma voor het omheinen van alle residentiële woningen, openbare locaties of industriële sites. Onze omheiningen, poorten en toegangscontrolesystemen zijn perfect op elkaar afgestemd. Onze eigen R&D afdeling volgt de nieuwste technologische ontwikkelingen op de voet en past ze toe bij het creëren van nieuwe producten.

Door de toenemende behoefte aan veiligheid en bescherming van eigendommen, zijn meer en meer producten op maat nodig. Kopal heeft voor elke specifieke toepassing een pasklaar antwoord. Particuliere woning, openbare locatie of industriële site, onze klanten kunnen putten uit een breed assortiment met tal van mogelijkheden.

Naast tuinomheiningen in verschillende uitvoeringen, biedt Kopal ook verschillende types staalmatten en hekwerk in diverse stijlen aan. Ook het assortiment draaipoorten is uitgebreid. Voor particuliere toepassingen is er bijvoorbeeld keuze uit standaard tuinpoorten, sierpoorten of de moderne Chaplin. Daarnaast is er de semi-industriële G-poort in diverse uitvoeringen of de robuuste, industriële draaipoort.

In het gamma schuifpoorten biedt Kopal een al even grote keuze. Aluminium of staal, vrijdragend of op rail, kant en klaar manueel of met motor: onze klanten kunnen in alle vrijheid het product uitkiezen dat het beste bij hun toepassing past. Ook voor toegangscontrole is Kopal uw partner: we bieden u draaitrommels met diverse elektronische toegangscontrole- systemen aan.