Jungle poorten

Een spijlenhekwerk is niet compleet zonder één of meerdere toegangspoorten. Ook voor het Jungle hekwerk heeft Kopal een draaipoort, een schuifpoort op rail en een zelfdragende schuifpoort ontwikkeld, die perfect in het Jungle hekwerk kan ingepast worden. Alle poorten bestaan uit hetzelfde type spijlen, op dezelfde willekeurige manier geplaatst, zodat ze één geheel met de omheining vormen.

Enkele draaipoort

De enkele Jungle draaipoort heeft een vleugel die op dezelfde manier is opgebouwd als het Jungle spijlenhekwerk. De hoogte van de poort is in functie van de hoogte van de Jungle omheining waarin ze geplaatst wordt. De stevige hang- en slagpalen worden in het Jungle spijlhekwerk ingebouwd, zodat de poort en de omheining één visueel geheel vormen. De Jungle draaipoort heeft een stevige slotkast met inox cilinder en wordt geleverd met 3 sleutels.s.

Technische kenmerken

Dubbele draaipoort

De dubbele Jungle draaipoort heeft twee vleugels die op dezelfde manier zijn opgebouwd als het Jungle spijlenhekwerk. De hoogte van de poort is in functie van de hoogte van de Jungle omheining waarin ze geplaatst wordt. De stevige hangpalen worden in het Jungle spijlenhekwerk ingebouwd, zodat de poort en de omheining één visueel geheel vormen. De Jungle draaipoort heeft een stevige slotkast met inox cilinder en wordt geleverd met 3 sleutel

Technische kenmerken

Schuifpoort op rail

De Jungle schuifpoort op rail is opgebouwd uit een stevige onderbalk waarop een kader met Jungle spijlenhekwerk geplaatst is. Dankzij deze opbouw kan de poort perfect in een Jungle omheining ingepast worden. De Jungle schuifpoort op rail is beschikbaar in verschillende lengtes, met een maximum doorgangsopening van 12 meter.

Technische kenmerken

Vrijdragende schuifpoort

De vrijdragende Jungle schuifpoort is opgebouwd uit een stevige onderbalk waarop een kader met Jungle spijlenhekwerk geplaatst is. Dankzij deze opbouw kan de poort perfect in een Jungle omheining ingepast worden. De vrijdragende Jungle schuifpoort is beschikbaar in verschillende lengtes, met een maximum doorgangsopening van 9 meter.

Technische kenmerken